Portræt af WWTCs leder

Sr. Kasthuri Manickam er centrets officielle leder. Dog støttes hun af Sr. Gladys, som er centrets grundlægger og leder før Kasthuri. Sr. Kasthuri blev den 19. September 1999 søster i Church of South India.
Som leder af centret er Kasthuri den person du møder først ved en ankomst til centret.
Hun er en dejlig og åben personlighed. Hun er god til at få alle folk til at føle sig velkommen – med hendes humørfyldte gemyt er hun altid god for en hyggesnak ud på aftenen.
Hun er meget engageret i sit arbejde og der findes ikke specifikke arbejdstider. Hun holder et par dages ferie hvert år, ellers arbejder hun hver dag, og er meget vedholdende og energisk.

At se Kasthuri besøge en af centrets børnehaver er en fornøjelse. Hun kravler rundt på de hårde cementgulve og får børnene til at grine. Hun er meget omsorgsfuld over for kostskolepigerne, der bor på centret, og lægger altid mærke til om nogen af dem har problemer.

Som kvinde i Indien kan det være svært at vinde respekt som leder. Derfor oplever man som europæer ofte indiske kvindelige ledere som maskuline. Kasthuris unge alder kan også umiddelbart have været hende en hindring i at vinde respekt. Alle odds til trods ser det ud til, at det er lykkedes Kasthuri at overtage Sr. Gladys position på WWTC og ikke mindre væsentligt blandt landsbyfolkene.
Kasthuri skifter perfekt fra at være en ligestillet til at være den bestemmende. Hun er et dejligt menneske med mange facetter.

Af volontør Mie Toustrup 1999.

Skriv kommentar

© 2018 Indiensgruppen

Admin: Log ind