Et hej fra Sr. Kasthuri 2003

Jeg var i England i et år under udvekslings- og oplevelses- programmet. Jeg takker Gud for at han gav mig denne mulighed til at opleve et år i udlandet sammen med mennesker fra hele verden. Jeg fik et stipendium gennem USPG (United Society for the Progation of the Gospel). Vi var næste 45 studerende fra 22 lande, og det at bo i et fællesskab med så farverige kulturer var i sig selv en stor oplevelse og en stor udfordring for mig. Nogle lande havde jeg ikke engang hørt om før, som for eksempel Tonga og Belize og havde heller aldrig mødt mennesker fra disse lande før. The United College of the Assension (skolens navn, red), er et sted med mulighed for at møde forskellige mennesker og opleve forskellige kulturer og livsmønstre.
Dette ene år i England gav mig stor indsigt og udvidede min forståelse af andre kulturer.

Jeg modtog studier i følgende fag – Kvindelige missionærer, tvær kulturel kommunikation, Indisk kristen teologi, grundlag for missionsarbejde, contekstuel bibelsk refleksion og introduktion til udvikling og rådgivning. (Dette afsnit kan være mangelfuld pga. vanskeligheder med oversættelsen, red.).
Metodikken i undervisningen var meget brugbar og gav mig tid til at tænke og reflektere over mine synspunkter og tanker. Vi fik tid til at diskutere temaer og dele vores synspunkter. Diskussionerne lærte mig at respektere andres ideer og synspunkter. Når jeg modtog nye indsigter, analyserede jeg det ved hjælp af personalet hjemme på centret.

Rådgivningstimerne var meget interessante og jeg lærte hvordan man kan kommunikere med andre folk. Rådgivningsstudiet indeholdt – Udviklingsteori, internationale relationer og handel, det civile samfund og NGO, planlægning og ledelse af organisationer, fremgangsmåder og praksis, udviklende samarbejde, kapasitetsbygning og partnerskab, deltagende projekt planlægning og ledelse af arbejdet i samfundet, køn og udvikling og hvordan man arbejder med at opretholde udviklingsarbejdet. De fleste af studierne hænger naturligvis sammen med det arbejde jeg har lavet gennem de sidste år på centret, men måden at undervise på og de nye tanker for udvikling gav mig ny indsigt. Jeg har lært så mange ting, men jeg kan desværre ikke omsætte dem i praksis på en gang herhjemme på centret. Jeg forsøger at indføre de nye ideer en af gangen.

Jeg besøgte også venner og deres familier i England, Danmark og Tyskland under påskeferien og sommerferien. Jeg havde mange vidunderlige oplevelser med afslapning. Jeg havde aldrig troet at jeg skulle få mulighed for at besøge alle. Jeg takker Gud for at han gav mig denne mulighed. Det var som en drøm der blev til virkelighed at se dem alle igen. Det var en tid for at genopfriske og forny forholdet til venner og familier. Mine oplevelser under mit ophold står stadigt friske og glade i hukommelsen. Jeg takker Indiensgruppen for deres interesse, omsorg og støtte til centret. Giv venligst mine hilsner videre til jeres familier og alle jeg kender. Jeg takker alle, for de arrangementer der blev lavet på henholdsvis d. 14. og d. 18. August. Tak til jer alle for jerea kærlighed og omsorg.

Tak fordi i arrangerede at jeg kunne besøge alle mine venner og deres familier indenfor den korte periode. Selvom tiden var kort havde jeg nogle af de rigeste oplevelser som jeg gemmer i mit hjerte. Jeg viste mine billeder til søster Gladys, søster Challakani, søster Suthanthi-rakani og Hr. Antony. De var meget glade for at se billeder og var meget imponerede over det arbejde i gør for jeres indiske hjem (centret, red.).

Skriv kommentar

© 2018 Indiensgruppen

Admin: Log ind