Statusrapport 2009

I forbindelse ved vedligeholdelse af WWTC og de bygninger der er knyttet hertil, er der ikke pt. Planer om noget større vedligeholdelse projekt. Dog er der blevet støbt nye gulve, i alle de tilknyttede daycares.
På farmen er den ene bygning sat i stand, ved åbningen af ny daycare på stedet.

Der er i år 14 trainees, samt staff. Trainees tilbydes, sy, computer, helse og regnskabsundervisning. På farmen er der endvidere sy undervisning for kvinderne i landsbyen.

Det går fint økonomisk, men der bliver set efter penge til opstart af daycare og tuitution, i en nærliggende landsby.

På farmen har de brug for nye træer, da dem der er, er ved at være for gamle. Der er kommet kyllinger og nye vandingsanlæg her.

Der er 11 ældre tilknyttet, men der møder kun 9 op til dagligt, da de to er meget syge.

På børnehjemmet er der nu 75 børn og det forventes at der ankommer 1 mere. Sponsorerne går det fint med.
Efter 10 klasse hjælpes pigerne videre, til skolen i Tuticorin, hvor de er i 2 år. Derefter vælger de deres professionelle vej. De bliver på centret selvom de er over 18 og ind til, deres fremtid er sikret.

Der har været over 600 til læge besøg, hvor ca. 140 fra landsbyen fik en øjenoperation, alt dette arrangeret og betalt af centret. Der har også været klimaprojekter i gang rundt om i landsbyerne. Dette indeholdte bl.a. en konference tur til Chennai, hvor nogle af børnene dansede en dans. Her blev der også sendt bannere af sted til klimatopmødet i København.
Der afholdes staff møde 1-2 gange om mdr.

Centret har stadigvæk god opbakning fra naboerne.

Skriv kommentar

© 2018 Indiensgruppen

Admin: Log ind