Indiensgruppen blev stiftet i 1996 af Lise Barnkorb efter hendes volontørophold på Women Workers Traning Center i Sydindien i 1986. Gruppen fungerer som en del af Det Økumeniske center i Århus.

Gruppens eksistensgrundlag er de tidligere volontører. Det overordnede formål med gruppen er at fortsætte støttearbejdet til WWTC efter hjemkomst fra volontørarbejdet. Gruppens arbejde består i oplysning, indsamling af midler og udsendelse af nye volontører. Det er gennem nye volontørudsendelser, at vi løbende holder kontakt med WWTC. Omdrejningspunktet for gruppens arbejde er to årlige møder – et forårsmøde og et årsmøde – og så volontørudsendelserne. På årsmødet, som typisk ligger den sidste weekend i oktober, mødes gruppens medlemmer. Her spiser vi indisk mad, genopfrisker minder og hører fra de nyligst hjemvendte volontører. Det er også på dette møde vi taler om gruppens struktur, snakker om aktuelle arbejdsopgaver, vender nye volontører, skriver julekort til centeret, laver flyers m.v.

Når man er volontør udsendt af Indiensgruppen, er en del af opgaven af overbringe de indsamlede midler til WWTC. Helt unikt for indiensgruppen er det også at alle indsamlede midler går ubeskåret til WWTC’s arbejde.

Her på hjemmesiden kan du blandt andet læser mere om WWTC og deres arbejde, om hvordan du støtter og hvordan du bliver volontør. Eller du kan gå på opdagelse i billedarkivet.

Du er altid velkommen til at stille spørgsmål, komme med forespørgsler eller rettelser. Se hvordan under ’Kontakt’. Da vi er frivilligt drevet kan der dog forekomme lidt svartid.

Som volontør får du en livsbekræftende oplevelse og kommer til at gøre en kæmpe forskel for mange mennesker.